Osposobljavanje za poslove obrade zelenih površina

Sukladno Zakonu o obrazovanju odraslih, a po ovlaštenju Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, po verificiranim programima provodimo stručnoa osposobljavanja
Organizator: CS učilište
*
*
*
800,00 kn

Osposobljavanja se provode na temelju članka 3. točke 11. (za radnike na postavljanju skela) i točke 6. (za signaliste i vezače tereta) Pravilnika o poslovima s posebnim uvjetima rada (N.N., br. 5/84.), a namijenjena su osobama koje će raditi na navedenim poslovima.

Uvjeti za obavljanje navedenih poslova su: 

  • dob iznad 18 godina
  • završena osnovna škola
  • potrebna zdravstvena sposobnost

Osposobljavanje izvode stručnjaci CS Učilišta. 

Osposobljavanje se sastoji od teoretske i praktične nastave. Teoretska nastava provodi se u učionici, a praktični dio na radilištu tvrtke prema posebnom rasporedu. 
Provjera znanja obavlja se iz teoretskog i praktičnog dijela, a polaznici koji zadovolje provjeru dobivaju uvjerenje kao dokaz osposobljenosti, koje se upisuje u radnu knjižicu.

Troškovi osposobljavanja iznose : 800,00 kn po polazniku i programu u što je uključen i priručnik koji služi kao nastavna dokumentacija. 

Ako se jedan polaznik osposobljava za više programa, cijena drugog i svakog slijedećeg programa se umanjuje za 50% od redovne cijene.
 
Pismene prijave za kandidate koji će polaziti osposobljavanje treba dostaviti 8 dana prije početka osposobljavanja i obaviti uplatu. 
Ovaj program osposobljavanja je moguće organizirati i u vašem prostoru prema dogovoru.
 

Za sve dodatne informacije i pitanja javite nam se na tel: 01 - 3777 181 ili na e-adresu: cs@czs.hr 


 

Oznake proizvoda