Uvjeti uporabe

UVOD

Stranica czs.hr online trgovina u potpunom je vlasništvu tvrtke Centar za sigurnost d.o.o. Za vrijeme korištenja primjenjuju se ovdje navedena Pravila, odredbe:

  • Zakona o zaštiti potrošača,
  • Zakona o zaštiti osobnih podataka,
  • Zakona o obveznim odnosima,
  • Zakona o elektroničkim komunikacijama te
  • ostalih važećih propisa Republike Hrvatske.

IZMJENE PRAVILA I UVJETA KORIŠTENJA

Trgovac zadržava pravo promjene ovih Pravila i uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave.

Promjene stupaju na snagu trenutkom objave.

UVJETI KORIŠTENJA

Registracijom na stranice czs.hr online trgovina kao fizička osoba potvrđujete pod kaznenom i materijalnom odgovornošću da ste punoljetna i potpuno poslovno sposobna osoba. Ako ovom servisu pristupate kao pravna osoba, trenutkom registriranja pod kaznenom i materijalnom odgovornošću potvrđujete da ste registrirani od strane ovlaštenih tijela u skladu s propisima. Pravne i fizičke osobe obvezuju se da će u procesu registracije i kreiranja profila te u slučaju mijenjanja podataka u profilu, svi podaci koje navode biti istiniti, točni i pravovremeno ažurirani.

Prihvaćanjem ovih Pravila i uvjeta korištenja suglasni ste da prikupljamo, pohranjujemo u bazu podataka i statistički obrađujemo podatke o posjetima populacije korisnika pojedinačnim stranicama unutar ovog servisa u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka.

Korisnik prihvaća ove Uvijete klikom na polje Završi kupnju.

Zadržavamo pravo ne isporučiti robu na temelju narudžbi s nepotpunim i/ili netočnim podacima.

IZBACIVANJE IZ UPORABE

Iz daljnje uporabe stranica Centar za sigurnost d.o.o. online trgovina isključiti će korisnika koji krši Pravila i uvjete korištenja, ometa rad stranica, vrijeđa prava korisnika te zlouporabljuje objavljene podatke, neovlašteno koristi czs.hr online trgovinu na način da kopira objavljen sadržaj i objavljuje u drugom mediju ili na sličnim stranicama te nudi svoje usluge. Uz isključenje takvog korisnika czs.hr online trgovina može zahtijevati naknadu za nastalu štetu i izgubljenu dobit.

 
ODGOVORNOST

czs.hr online trgovina ne može snositi nikakvu odgovornost zbog bilo kojeg sadržaja prikazanog na stranicama trećih osoba ili zlouporabe bilo koje od navedenih. czs.hr online trgovina povremeno može biti nedostupan radi različitih tehničkih poteškoća.

RAČUN

Svi naši računi su fiskalizirani i time prijavljeni poreznoj upravi Republike Hrvatske te se njihova valjanost može provjeriti putem stranice www.provjeri-racun.hr ili slanjem SMS poruke na broj 61547.

Korisnik czs.hr online trgovine originalni račun dobiva po dostavi robe na adresu koju je naveo prilikom registracije.

 

OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA PRIGOVORA POTROŠAČA

Sukladno čl. 10. st1., st.2. Zakona o zaštiti potrošača (N.N, br. 41/14.) obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših usluga uz predočenje računa mogu dostaviti u pisanom obliku na Centar za sigurnost d.o.o., Kalinovica 3, 10000 Zagreb ili putem elektroničke pošte na shop@czs.hr ili cs@czs.hr.

Odgovor na Vaš prigovor dati ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora.

Na prigovoru obavezno navesti ime i prezime, adresu ili adresu elektroničke pošte za dostavu odgovora, te broj računa na koji se prigovor odnosi.

ONLINE RJEŠAVANJE SPOROVA
Direktiva o alternativnom rješavanju potrošačkih sporova

Posebnom regulativom Europske Unije od 15.2.2016., diljem cijele EU, sporove vezane uz online kupnju biti će moguće riješiti putem ODR platforme kojoj možete pristupiti ovdje .

To znači da ukoliko naiđete na problem tijekom online kupnje unutar EU (neispravan proizvod, nemogućnost zamjene proizvoda, itd.) svoj prigovor na brzi i jednostavniji način podnijeti na gornjem linku. 

Prigovor je moguće podnijeti na bilo kojem od 23 službena jezika EU.

Ovdje je poveznica na ODR platformu: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm

 
VRSTE PLAĆANJA I JAMSTVO ZA ROBU
 
Transakcijski račun/Opća uplatnica
 
  • Plaćanje putem internet bankarstva ili uplatnicom
 
Plaćanje putem transakcijskog računa možete izvršiti na slijedeće račune:
 
  • IBAN: HR7324020061100421616 kod Erste & Steiermärkische Bank d.d., Zagreb
  • IBAN: HR5723600001102114508 kod Zagrebačke banke d.d., Zagreb